Category:  Dania główne

Przepisy kulinarne » Jakie dania? » Archive by category "Dania główne" (strona 4)

Pizza ze szpinakiem

Nie powinno być środkiem do regulacji prędkości przenośnika i dla grubości burger. Nie powinno być system gromadzenia tłuszczu i łowienie tacy. Powodu dymu i zapachów, które przychodzą do gotowania z gotowania hamburgery, kuchnia odpowiednia wentylacja jest konieczna. Grille przenośników Burger nadają się tylko do mrożonych hamburgerów, nie świeże lub schłodzone. Mogą być używane w połączeniu z burger tostery kok, które działają w podobny sposób, ale można wznieść toast góra i dół kok w 18 do 35 sekund w zależności od mocy. Kiedy hamburgery zostały zgromadzone i umieścić w kolorami pojemników, mogą być przechowywane w zsypy burger box. Są to most między kuchnią pracy i przed zespołem obsługi domu z tylnym załadunkiem i rozładunkiem przednim. Zrzuty Burger może mieć od pięciu do 10 lub więcej, tak że pod kątem kanałów może utrzymać personel kuchenny uzupełniany każdego kanału do szybkiego dozowania w kasie i mogą być ułożone. Powinny one mieć światło i ciepło lampy wyżej dla zwiększenia wyświetlacz i zachować pakiet burger ciepłe i może mieć dodatkowe pod-pola ogrzewanie.

Naleśniki – przepis podstawowy

Są one dostępne w dwóch konfiguracjach - mięso nadział poziome lub pionowe wisiały. Pozioma jest postrzegana głównie w handlu detalicznym, a restauracje przejść do rodzaju pionowej. Podczas gdy patrzy się energię niewydajny promieniujące ciepło na zewnątrz, krzywizna promienników jest tak zaprojektowane, aby ciepła na mięso. To sprawia, że ​​również na chłodniejsze warunki pracy dla personelu. Zyski są wysokie na kurczaka z rożna i zapach gotowania z nich jest ogromny punkt sprzedaży, ale są brudne do czyszczenia i pracownicy muszą ściśle rutynowych czyste-dół na koniec zmiany. Grille Burger i systemy dostarczania Grille grille Burger to kompaktowe pionowe przenośników, zazwyczaj z systemem grawitacyjnym, podobne w konstrukcji do pionowych tostery. Blatu wersje potrwa od prostego gniazda 13-amp, ale produkcja na nawet najmniejsze grille będzie co najmniej jeden burger minut.

Kurczak w sosie musztardowym

Impinger jest piec do przenośnika z różnicy. Aerozol gorące powietrze jest natryskiwane na produktów spożywczych na przenośnik, gdy przemieszcza się w piecu. Ponieważ dysze są umieszczone dotrzeć do góry i na dole każdej pozycji żywności, temperatura gotowania jest jednolita. Dysze powietrzne stosuje się setki niezależnych strumieni ciepła z produktu, ruch przenośnika rozciąga ciepła jednorodnie. Producenci pieców Impinger powiedzieć food gotuje się szybciej i w niższej temperaturze z powodu gorący nadmuch powietrza. Zawartość wilgoci zwiększa się również jako gorące powietrze gwałtownie uszczelnia powierzchnię żywności. Rożna Rożna są zwykle związane z kurczaka, ale można również zrobić nogi jagnięciny, wieprzowiny i wołowiny piersiowej walcowane. Mogą one znajdować się w pomieszczeniu, w dobrze wentylowanym pomieszczeniu, z uwagi na klienta zasilane z sieci lub gazu lub energii elektrycznej z zewnątrz za pomocą kabla sieciowego lub LPG.

gotowanie