Category:  Pieczone

Przepisy kulinarne » Jak przygotowane? » Archive by category "Pieczone" (strona 3)

Pieczywo czosnkowe

Kształt Food W obu typach gotowania cienkie obszary gotować szybciej niż grubymi. Może to być sterowane micro ondulacja umieszczając grube kawałki zewnętrznej krawędzi z cienkich elementów do środka. Wysokość piekarnika: W obu typach kuchni, obszary, które są najbliżej źródła ciepła lub energii gotować szybciej. Bo nawet w kuchence mikrofalowej, obrócić lub chronić wrażliwe żywności, która jest wyższa niż 5 cali. Temperatura wrzenia: Mikrofale przesadzać gotowanie w żywności na bazie mleka. Czujnik temperatury wyłącza piekarnik przed żywności kipieć. Użyj niższego ustawienia zasilania i uważnie obserwować, gdy nie przy użyciu sondy. Prick Pokarmy zwolnić ciśnienie: Para buduje ciśnienie w żywności, które są ściśle określonych przez skórę lub błonę. Kłuć ziemniaków (jak to zrobić tradycyjnie), żółtka jaj i wątróbki drobiowe, aby zapobiec pęknięciu. Kształty Okrągłe: Ponieważ mikrofale wnikają żywności do około 1 -in. z góry, z dołu i po bokach, okrągłe kształty i pierścienie gotować bardziej równomiernie. Rogi otrzymują więcej energii i może przesmażyć.

Pizza ze szpinakiem

Nie powinno być środkiem do regulacji prędkości przenośnika i dla grubości burger. Nie powinno być system gromadzenia tłuszczu i łowienie tacy. Powodu dymu i zapachów, które przychodzą do gotowania z gotowania hamburgery, kuchnia odpowiednia wentylacja jest konieczna. Grille przenośników Burger nadają się tylko do mrożonych hamburgerów, nie świeże lub schłodzone. Mogą być używane w połączeniu z burger tostery kok, które działają w podobny sposób, ale można wznieść toast góra i dół kok w 18 do 35 sekund w zależności od mocy. Kiedy hamburgery zostały zgromadzone i umieścić w kolorami pojemników, mogą być przechowywane w zsypy burger box. Są to most między kuchnią pracy i przed zespołem obsługi domu z tylnym załadunkiem i rozładunkiem przednim. Zrzuty Burger może mieć od pięciu do 10 lub więcej, tak że pod kątem kanałów może utrzymać personel kuchenny uzupełniany każdego kanału do szybkiego dozowania w kasie i mogą być ułożone. Powinny one mieć światło i ciepło lampy wyżej dla zwiększenia wyświetlacz i zachować pakiet burger ciepłe i może mieć dodatkowe pod-pola ogrzewanie.

Kurczak w sosie musztardowym

Impinger jest piec do przenośnika z różnicy. Aerozol gorące powietrze jest natryskiwane na produktów spożywczych na przenośnik, gdy przemieszcza się w piecu. Ponieważ dysze są umieszczone dotrzeć do góry i na dole każdej pozycji żywności, temperatura gotowania jest jednolita. Dysze powietrzne stosuje się setki niezależnych strumieni ciepła z produktu, ruch przenośnika rozciąga ciepła jednorodnie. Producenci pieców Impinger powiedzieć food gotuje się szybciej i w niższej temperaturze z powodu gorący nadmuch powietrza. Zawartość wilgoci zwiększa się również jako gorące powietrze gwałtownie uszczelnia powierzchnię żywności. Rożna Rożna są zwykle związane z kurczaka, ale można również zrobić nogi jagnięciny, wieprzowiny i wołowiny piersiowej walcowane. Mogą one znajdować się w pomieszczeniu, w dobrze wentylowanym pomieszczeniu, z uwagi na klienta zasilane z sieci lub gazu lub energii elektrycznej z zewnątrz za pomocą kabla sieciowego lub LPG.

gotowanie