Category:  Śniadania i kolacje

Przepisy kulinarne » Jakie dania? » Archive by category "Śniadania i kolacje" (strona 2)

Pieczywo czosnkowe

Kształt Food W obu typach gotowania cienkie obszary gotować szybciej niż grubymi. Może to być sterowane micro ondulacja umieszczając grube kawałki zewnętrznej krawędzi z cienkich elementów do środka. Wysokość piekarnika: W obu typach kuchni, obszary, które są najbliżej źródła ciepła lub energii gotować szybciej. Bo nawet w kuchence mikrofalowej, obrócić lub chronić wrażliwe żywności, która jest wyższa niż 5 cali. Temperatura wrzenia: Mikrofale przesadzać gotowanie w żywności na bazie mleka. Czujnik temperatury wyłącza piekarnik przed żywności kipieć. Użyj niższego ustawienia zasilania i uważnie obserwować, gdy nie przy użyciu sondy. Prick Pokarmy zwolnić ciśnienie: Para buduje ciśnienie w żywności, które są ściśle określonych przez skórę lub błonę. Kłuć ziemniaków (jak to zrobić tradycyjnie), żółtka jaj i wątróbki drobiowe, aby zapobiec pęknięciu. Kształty Okrągłe: Ponieważ mikrofale wnikają żywności do około 1 -in. z góry, z dołu i po bokach, okrągłe kształty i pierścienie gotować bardziej równomiernie. Rogi otrzymują więcej energii i może przesmażyć.

Chrzanowa pasta z tuńczyka

Przekąski: Większość indyjskich przekąski są głęboko smażone w oleju i podawane z pysznym chutney, że jest słodki, kwaśny i pikantne. Zupy są nieco zbyt ostre, podawana z sałatek wykonane z surowego warzywa. Indian food zachować wiekową tradycję kuchni indyjskiej i służyć przekąski z dodatkami, które trafnie zrównoważenia ostry smak. Jeśli nie są świadomi co zamówić z menu przekąsek jest najlepiej radził trzymać się popularne opcje, takie jak kotlety lub placki indyjskie, które są dokonywane przez farszu mieszanka warzyw i przypraw wewnątrz ciasta, a następnie smażone w głębokim tłuszczu. Pewny Typ paszteciki z drugiej strony są smażone w głębokim tłuszczu, jak również, ale oni nie ?? t mieć nadzieniem w środku.

Kiełbasa smażona z cebulą

Napoje: Indyjskie napoje są zwykle słodkie i dobrze sie z pikantnym jedzeniem. Większość restauracji veg będzie służyć wszystkie popularne indyjskie napoje. Napój z jogurtu i cukru odcinkowych napojów z Punjabis. Napój jest zwykle podawane w wysokości okulary. Danie główne: Opcje na danie główne Dania są w bród. Popularnym wyborem dań na danie główne jest Indian płaski chleb; indyjskie pieczywo są zwykle okrągłe i przaśny. Następuje przez ryżu. Ryż można smażone lub gotowane na parze. Zarówno ryż i pieczywo serwowane są w pikantne curry, które są gotowane z warzywami i różnorodność przypraw i masala.

gotowanie