Category:  Śniadania i kolacje

Przepisy kulinarne » Jakie dania? » Archive by category "Śniadania i kolacje" (strona 5)

Pizza z parówkami, pieczarkami i kukurydzą

Gdzie wiedza tradycyjna i nowoczesna technologia są dobrze mieszane, nowe przepisy kulinarne uzyskać utworzone. Technologia w tym aspekcie odnosi się do korzystania z technik przetwarzania, urządzeń do przetwarzania, itp to nie tylko kolejny związane z przygotowaniem posiłków, ale również całych każdej chwili przekąski, które są pakowane i dystrybuowane na rynku. Te anytime przekąski mają okres przydatności do spożycia i długo nie pozostawiają żadnych negatywnych skutków dla zdrowia. Jedzenie w Indiach, w czasie, miały wpływ wierzeń i kultur. Z każdym zmieniającym fazie, można spodziewać się pewnych nowszych odmian, które są przepyszne. Bez względu na to, czy jest to przekąski, słodycze, Namkeen, posiłki, itp, jedzenie w Indiach nie odzwierciedla pewną kulturę i pewne przekonanie specyficzny dla regionów. Na przykład, gdy mówimy o żywności w Indiach w regionie południowym, mnóstwo potraw błysków w umyśle począwszy od idli, dosa do uttapams, sambhar ?? przygotowywane w tradycyjny sposób, a przede wszystkim służył w liściach bananowca, ponownie tradycyjnego podejścia.

Pasta z tuńczyka i białego sera

Kanapki pokryte pastą z tuńczyka i białego sera popijane mocną herbatą w piękny, słoneczny poranek… po prostu nie ma nic piękniejszego, ponieważ człowiek od razu nabiera chęci do życia i nawet perspektywa ciężkiej pracy aż tak mu nie przeszkadza :) Pasta jest zrobiona (jak dla mnie) trochę niestandardowo, ponieważ zawiera – okazuje się, że świetnie pasują do białego sera i tuńczyka. Mam nadzieję, że dzięki takiemu śniadaniu wasz poranek będzie równie piękny jak mój.



  • 250g białego sera
  • 2 jajka
  • 1 płaska łyżka śmietany
  • 1 kopiasta łyżka majonezu
  • 1
  • puszka tuńczyka w sosie własnym

Przygotowanie:

Jajka gotujemy na twardo i ścieramy na dużych oczkach. W misce za pomocą widelca rozdrabniamy , dodajemy odsączonego tuńczyka, posiekaną drobno czerwoną cebulę, śmietanę, , starte jajka oraz przyprawy i wszystko dokładnie mieszamy.

Gotową pastą smarujemy świeże pieczywo.

Smacznego :-)

gotowanie