Category:  Wegetariańskie

Przepisy kulinarne » Archive by category "Wegetariańskie"

Drożdżówki ze śliwkami i kruszonką

Przed rozpoczęciem posiłku na dużą skalę, należy dokonać wszystkich potraw kilka razy, aby doskonalić swoje przepisy. Twoim celem jest, aby goście z prośbą o więcej, nawet po skończy się to wszystko. Sprawdź swoje projekty na różnych ludzi i wprowadź zmiany zgodnie z ich sugestiami. Podczas gotowania z własnych receptur, ważne jest, aby pamiętać, szczegóły co zrobiłeś za każdym razem zrobić. W ten sposób będziesz wiedział, co poszło nie tak, gdy coś okaże się straszne, a co ważniejsze, co poszło dobrze, gdy pojawi opinie opowiadania. Planowanie części jest najważniejszą częścią catering własną partię. Choć większość recepty powiedzieć, ile osób będzie karmić, to najlepiej, aby zaważyć na ostrożności. Jeśli przepis podaje osiem, możesz liczyć to jako sześć lub siedem, w zależności od liczby gości można się spodziewać. Zaplanuj, że połowa Twoich gości będzie chciał wrócić na sekund. Jeśli wiesz, że jedno danie będzie faworytem, ​​aby upewnić extra. Choć zielona fasola może być zdrowsza opcja, zazwyczaj można założyć, że sernik pójdzie o wiele szybciej. Należy pamiętać, że większa różnorodność, tym więcej ludzi będzie podobać, więc nawet jeśli jesteś miłośnikiem na parze warzyw, powinieneś przygotować kilka Beefy opcji dla świadomych osób mniej niż zdrowotne.

Tarta z brzoskwiniami

Dla wygody i oszczędności, te słoiki lub puszki powinny być oznakowane. Cukier i sól wchłania wilgoci i tworzą grudki pod wpływem powietrza, a oni też powinny być odpowiednio przechowywane. Zbiornik cyny jest najlepszy rodzaj cukru, ale soli należy stosować naczynia gliniane lub szkła. Nie jest wskazane, aby umieścić te pokarmy ani żadnych innych w szafie w worki papierowe, bo potrawy przechowywane w ten sposób, aby nieuporządkowane wyglądające półki i są łatwo dostępne dla robactwa, które zawsze przyciągają do jedzenia, gdy nie jest dobrze zabezpieczony. Puszki kupili w puszek nie trzeba bardzo uważnie przechowywanie. To wystarczy, aby utrzymać je w miejscu suchym, aby zapobiec tyle puszek przed korozją. Żywność w puszkach w szkle, jednak należy zachować, gdy nie są wystawione na działanie światła, ponieważ staną się one mniej lub bardziej odbarwione, chyba że są one przechowywane w ciemnych miejscach.

Spaghetti aglio e olio

Wózki zazwyczaj mają ogrzewanie na pokładzie i / lub system chłodzenia, aby utrzymać żywności gotowej do spożycia. W porównaniu do żywienia zdarzeń, takich jak mobilne wyżywienie ulicznych wózków zazwyczaj służą żywności, które są łatwe do przyrządzenia i służyć. To obejmuje: Hot-dogi i inne wędliny w Stanach Zjednoczonych (patrz hot stand psa). Tacos, burritos i inne jedzenie w stylu meksykańskim, które mogą być przechowywane w dłoni (aka "trenerzy płoć"). Halal żywności, takich jak jagnięcina lub kurczaka na ryżu, lub w żyroskopu. Lody i inne mrożone smakołyki. Kawa, rogaliki, pączki, kanapki jaj (np boczek, jajka, i ser) oraz innych pozycji śniadanie. Używane spożywcze Ciężarówka jedzenie jest inny rodzaj telefonu Catering. Podobny do wozów żywności, ciężarowe żywności oferują dania i napoje na znacznie większą skalę. Wózek żywności lub telefon kuchnia jest zmodyfikowany van z wbudowanym grill, frytkownica, lub innego sprzętu do gotowania. Oferuje większą elastyczność w menu, ponieważ sprzedawca może przygotować jedzenie na zamówienie, jak i świeżych produktów spożywczych z wyprzedzeniem. Sprzedawca może wybrać zaparkować van w jednym miejscu, jak w przypadku koszyka lub rozszerzyć zasięg w biznesie poprzez jazdy van do kilku lokalizacji klientów.

gotowanie